Първоначално публикувано от AntiLuuP
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ожадня !!!!???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНе се занимавай. Нормално е да губи по малко охл. течност.
много съм се оглеждал за течове ама нищо + тва колата стои в подземен гараж на -2ниво и си е хладничко, а антифриза съхне бавно, гаража е сух т.е. ако е прокапало през нощта аз сутринта ще видя... Има и друго - колата е за термостат...
Благодаря все пак за отговораАко има нещо по сериозно ще си покаже след време - дано няма че карам една от най златните алфи във форума ....
Comment
-
aз страдах на една друга кола така от разни течове(моята губеше по 2-300гр на 200км каране)...не знам колко хиляди лева дадох да се кърпят...накрая си сипах за 10лв някакво запушало за цялата охл. система да циркулира(като тея за радиаторите) и всичко заспа...от тогава не съм долял и 1мл156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Аз доливам около половин литър на 2 месеца или 4-5000км.Мисля, че е нормално.Малко ми овлажнява водния радиатор, но докато не протече както си трябва нищо няма да правя.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАз доливам около половин литър на 2 месеца или 4-5000км.Мисля, че е нормално.Малко ми овлажнява водния радиатор, но докато не протече както си трябва нищо няма да правя.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеНе знам, баце, аз за 10,000км, от колата ми не е изчезнал и милилитър...
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеПопринцип знам че антифриза изпарява по малко, но не знам колко малко е в границата на нормата. И все пак не са нови коли така че почти всичко което се случи с нея го приемам за нормалноAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Накапи , накапи . После Боби ще ти обяснява как се сваля радиаторчето на парнотоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНакапи , накапи . После Боби ще ти обяснява как се сваля радиаторчето на парнотоAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеМного зависи какво слагаш там...Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеАз сложих HOLTS RADWELD. Нищо не ми се е запушило, освен пробойните, разбира се. Иначе също имах течове от ъглите на радиатора.
И друго - чудя се дали да не поизточа това, което е в разширителния съд - или то си го върти и през него? В смисъл - да не би да остане цялата добавка в казанчето, а да не замине в системата по предназначение?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Върти си се през разширителното казанче - няма проблеми .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment